Je bevindt je hier: Home » Nieuws

Het laatste nieuws

Het belang van goede koffie op het werk

12-05-2011

Onderzoek koffie op het werk MultiscopeOnderzoeksbureau Multiscope heeft in februari 2011 een online onderzoek gedaan naar koffie op het werk. 500 respondenten hebben deelgenomen aan het onderzoek. Lees nu hoe belangrijk de aanwezigheid van een espresso apparaat op het werk is!Bekijk het onderzoek hier.... Lees meer »

Nespresso vs Douwe Egberts

15-04-2011

Consument betaalt te veel voor espresso apparaatDe oorlog tussen Nespresso en Douwe Egberts is losgebarsten. Nespresso had jarenlang het alleenrecht op het gebied van koffiecapsules, maar sinds 2011 is er een nieuwe speler op de markt: L’Or Espresso van Douwe Egberts. Wie door de bomen het bos niet meer ziet kan het overzicht in prijzen en smaken hieronder raadplegen.Momenteel zijn er twaalf verschillende Nespresso capsules met verschillende sterktes. Incidenteel zijn er limited edition cups. De volgende smaken zijn nu standaard in het assortiment: Ristretto, Indriya from India, Arpeggio, Roma, Fortissio Lungo, Decaffeinato Intenso, Rosabaya de Colomb... Lees meer »

Concurrentie voor Clooney

24-03-2011

Concurrentie voor Clooney en NespressoHet vermaarde Nespresso cupje krijgt binnenkort concurrentie van andere koffiebedrijven. Het Zwitserse Nestlé heeft het alleenrecht nu nog in handen op het gebied van koffiecapsules, maar inmiddels zijn Sara Lee (Douwe Egberts) en de Fransman Jean-Paul Gaillard (voormalig CEO Nespresso) van Ethical Coffee Company druk bezig met het fabriceren van koffiecapsules voor o.a. Nespresso machines. In 2012 zullen enkele patenten verlopen en zal de concurrentie geen waas voor de ogen hebben en met aantrekkelijkere prijzen komen (Nespresso cupjes zijn momenteel rond de 35 eurocent, Sara Lee heeft cupjes van 30 eurocent).Momenteel he... Lees meer »

Consument betaalt te veel voor espresso apparaat

18-01-2011

Consument betaalt te veel voor espresso apparaatHet is even schrikken als je op zoek bent naar een espresso-apparaat en je ziet prijsverschillen tot wel 94%. Wie een beetje zijn best doet vindt een espresso-apparaat bij 2 verschillende online winkels waarbij de duurste 2 keer zo duur is als de goedkoopste. Onderzoek van de vergelijkingssite www.espresso-apparaat.nl laat zien dat de prijsverschillen enorm zijn. Grote prijsverschillen Bij een gemiddeld espresso- of nespresso-apparaat op de vergelijkingssite werd een prijsverschil genoteerd van 17,5%, oftewel € 67,97. Maar er zijn ook behoo... Lees meer »